Fiskeaften

Fiskeaften

Den 15. marts 2024 kl. 18.30

Menu by Marius Langkjær og Chef Paulsen

 FRISK STENBIDERROGN
Med smørbagte vafler, creme fraiche, rødløg og karse
2022 Leirana – Albariño – Bodegas Forjas del Salnes – Rías Baixas

  NORSKE HÅNDDYKKEDE KAMMUSLINGER
I egen skal med jordskok og hvidvins-beurre blanc
2022 Pouilly-Fume – Sauvignon Blanc – Hubert Brochard – Loire

 SKINDSTEGT SANDART
Dampede blåmuslinger, tomat, persille og sauce basquaise
2021 la Bastid – Viura / Malvasia / Grenache – Olivier Rivière – Rioja

 RØDTUNGE FRA VESTKYSTEN
Dampet rødtunge i egen fars med dansk tang og sauce med søpindsvin
2019 Mâcon-Lugny Saint-Pierre – Chardonnay – Bouchard Père et Fils – Bourgogne – MG

 VINTERDESSERT
Hvid chokolademousse med bagt ananas, broken gel af lime, krokant og kokos is
2018 Loupiac – Semillon / Sauvignon Blanc – Château Martillac – Bordeaux

Pris pr. person kr. 995,00 inkl. velkomst & 5 menu
Vinmenu kr. 600,00 pr. person

Pris pr. dobbeltværelse inkl. morgenmad i forbindelse med arrangementet kr. 1.195,00

Felt